Ötöslottó: már 1,6 milliárd a főnyeremény - mutatjuk a számokat

Pénzcentrum2011. november 5. 16:03

Elképesztő magasságokban jár az Ötöslottó főnyereményének összege; ezen a játékhéten már 1 milliárd 646 millió forintot is kaszálhat az, aki eltalálja mind az öt nyerőszámot.

Friss! Az Ötöslottó nyerőszámai a 44. héten a következők: 6, 26, 27, 33, 75

Kattints ide és nézd meg volt-e telitalálat ezen a játékhéten.

Az Ötöslottó főnyereménye immár tizenhatodik hete halmozódik. A legutóbbi telitalálat, egy 458 millió forintos főnyeremény a július 16-i sorsoláson szültetett 4 hét halmozódás után. A jackpot egyébként idén már második alkalommal lépi át az egymilliárdos "álomhatárt". A legújabb lottómilliárdost a június 11-i sorsoláson avatták, az öt nyerőszám akkor több mint 1,9 milliárd forintot ért.



A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu érdeklődősére elmondta:" Tapasztalataink szerint hasonló összegű nyeremény hosszabb távon jellemzően növeli a játékkedvet. Míg egy átlagos játékhéten 3,5 millió alapjáték érkezik be, halmozódás idején ez a szám akár egymillióval is gyarapodhat."

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: