Ötöslottó, Hatoslottó: változás a hétvégén

Pénzcentrum2011. október 28. 14:03

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az őszi óraátállítás miatt az internetes, telefonos, sms-es fogadási és pályázati rendszer 2011. október 30-án vasárnap hajnalban 1 óra 50 perckor leáll, és a téli időszámításra történő átállás miatt várhatóan kb. 80 percig zárva tart. A rendszer előreláthatólag hajnal 2 óra 10 perckor indul újra.

Mutatjuk a nyerőszámokat
A  Pénzcentrum.hu szombat este 19 órától élőben közvetíti az Ötöslottó sorsolását. Várhatóan fél 8-ra az is kiderül, elvitte-e valaki a hatalmas nyereményt. Vasárnap délután a Hatoslottó friss nyerőszámait is megtalálhatják olvasóink a Pénzcentrum.hu-n.


Mindenszentek napján, 2011. november 1-jén, kedden a Szerencsejáték Zrt. lottózói zárva tartanak. Az online rendszer ezeken a napokon is nyitva tart. A játékosok interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapokon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon adhatják fel játékaikat.

2011. október 31-én, hétfőn a sorsolások, a pályázások és az értékesítés rendje nem változik. Az ünnepnapi játékok és fogadások sorsolásának, pályázásának rendje változatlan.

Címkék:
őszi óraátállítás,