Így lesznek nyitva a boltok a hosszú hétvégén

Pénzcentrum2011. október 27. 18:06

Négynapos hétvége áll előttünk, az ünnep és a pihenőnap miatt módosul a boltok nyitva tartása.

Október 29-én és 30-án a szombaton és vasárnap is üzemelő üzletek a szokásos rend szerint tartanak nyitva.

Október 31-e, hétfő pihenőnapnak minősül, a vasárnap nyitva tartó boltok ekkor is várják a vásárlókat - tájékoztat az Országos Kereskedelmi Szövetség.

November 1-jén, kedden az üzletek zárva lesznek. Kivételek: Benzinkút, virágbolt, édességbolt, non-stop kis üzletek, kiemelt idegenforgalmi helyek értékesítő helyei, vendéglátó-, szórakozó helyek.

Az október 31-ét megelőző, továbbá a november 1-ét követő időszakban szokásos rendjüknek megfelelően fogadják az üzletek a vásárlókat, kivéve november 5-ét (szombat), amikor a boltok általában hétfői rend szerint tartanak nyitva. A nyitva tartás változásáról az üzlet bejáraton kifüggesztett felirattal tájékoztatni kell a vásárlókat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: