Veszélyes hajszárítók: vidd vissza, ha ilyened van!

MTI2011. június 21. 13:02

A felhasználók biztonsága érdekében a Philips önként visszahívja és kicseréli a 2006. február és ez év áprilisa között gyártott összecsukható markolatú hajszárítóit - közölte a cég az MTI-vel kedden.

A visszahívásra azért kerül sor, mivel nagyon ritkán előfordulhat, hogy a hajszárítók túlmelegednek, ha az elektromos hálózatra csatlakoztatva hagyják azokat.

A Philips által gyártott többi hajszárítót, azaz a nem összecsukható markolatú készülékeket a visszahívás nem érinti.

A visszahívás a HP4829, HP4930, HP4931, HP4940 és HP8296 típusszámú termékeket érinti.


A társaság közleménye szerint további kérdés esetén a 06-80-018-189 telefonszámon ad a vállalat felvilágosítást. Az érintett készülékeket a vásárlás helyszínén új hajszárítókra cserélik.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az MTI kérdésére a Philipsnél közölték: a hajszárító-visszahívás Magyarországon néhány ezer készüléket érint.

 

Címkék: