IKEA: bomba robbant az áruházban, sérültek is vannak

Pénzcentrum2011. június 11. 21:32

Ketten könnyebben megsérültek, amikor bomba robbant egy drezdai IKEA áruházban. A sérültek a rendőrség szerint halláskárosodást szenvedtek a robbanástól. Az eset a konyhai bútorok szekciójában történt - írja az Index.

Az IKEA szóvivője szerint nem kaptak semmilyen fenyegetést a robbantások előtt. A rendőrség nyomoz, bővebb információt eddig nem árultak el az ügyről.

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, május végén három IKEA-áruházat kiürítettek Hollandiában, Belgiumban és Franciaországban, miután ismeretlenek robbantásokat követtek el a boltokban, vagy azok közvetlen közelében.

Az első robbanás Belgiumban, Gent városában történt: két időzített bomba robbant az áruház raktárában.

Később a hollandiai Eindhoven IKEA-áruháza mellett egy kuka robbant fel, majd néhány óra múlva a franciaországi Lille városában történt hasonló, kisebb robbanás.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: