Lidl: indulhat a pontgyűjtés a Citibankkal

Pénzcentrum2011. május 31. 18:02

Pontgyűjtő hitelkártyával jelentkezik Citibank a magyar piacon. A Citi Life új hitelkártyával az ügyfelek Citi Forintokat gyűjtenek a hazai és külföldi vásárlásaikkal.

Az ún. Citi Forintokat pénzvisszatérítésre, változatos árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatják be az ügyfelek a Citi Life webáruházban. A hitelkártyának nincs éves díja, amennyiben a fő- és társkártyákkal együttesen végzett havi költések átlagösszege eléri az 50 ezer, illetve éves szinten legalább a 600 ezer forintot.

Így lehet pontot gyűjteni

A Citi Life kártyával minden egyes belföldi vagy külföldi vásárlással automatikusan Citi Forintokat gyűjthetsz, bárhol is vásárolsz - a partnerüzletekben extra pontokat (Citi Forintokat). Ha a kártyával nem partnerüzletben vásárolsz, minden elköltött 100 Ft után 1 Citi Forintot kaphatsz. Az összegyűjtött Forintokat a webáruházban válthatod be 1:1 értékben, vagyis 1 Citi Forint beváltáskor 1 Ft-ot ér.

Minden ügyfél 5 ezer Citi Forinttal indul a kártya aktiválásakor, majd az igénylés helyszínétől és időpontjától függően további 5 ezer vagy akár 10 ezer Citi Forintot is gyűjthet, ha a Citi Life kártyás vásárlásai elérik a 25 ezer vagy a 15 ezer forintot a meghatározott feltételek szerint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Citi Life partnerek a következők: Baumax, Cinema City, City Taxi, Dockyard, Douglas, Euronics, InterSport, Jackpot Cottonfield, Kika, Libri, Lidl, Optiris Optika, Salamander, Shell, StartUtazás, Triumph, ticketexpress.hu.

 

Címkék:
city taxi,