Bombariadó az Auchanban - visszaengedték a vevőket az áruházba

Pénzcentrum2011. május 31. 17:29

Bombariadó miatt kedden délután kiürítették az Auchan budaörsi áruházát. A tűzszerészek átvizsgálták az épületet, nem találtak semmit. Néhány óra alatt helyreállt a rend, a vásárlók és dolgozók ismét bemehettek az áruházba.

A hipermarketlánc Facebook-oldalán délután négy óra körül annyit közölt: "Budaörsön egyelőre nem tudtok vásárolni, bombariadó van."

Az áruházlánc 18 óra előtt pár perccel közleményben tudatta, hogy a mai napon bombariadó volt a budaörsi Auchan áruházban, a rendőrség gyorsan kiürítette az épületet, a tűzszerészek átvizsgálták az áruházat, nem találtak semmit. Néhány óra alatt helyreállt a rend, a vásárlók és dolgozók ismét bemehettek az áruházba.

Mint írták, a budaörsi Auchan vezetősége és dolgozói maximálisan együttműködtek a rendőrséggel és tűzszerészekkel, akik gyorsan és szakszerűen vizsgálták át az épületet, de mint az esti órákra kiderült, téves riasztás volt, nem találtak bombát.

Korábban egyes sajtóértesülések arról szóltak, hogy éles bombát találtak az áruházban - a hír vaklármának bizonyult. A rendőrség közveszéllyel való fenyegetés ügyében nyomoz.

Címkék: