A 2,6 milliós luxusmobilból nekünk is jutott + fotók

Pénzcentrum2011. április 5. 11:32

Magyarországnak egyetlenegy Ferrari telefon jut a világ összesen 2011 darabjából - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a Vertu.


A luxustelefonok piacán, első helyen álló Vertu nem rég jelentette be az új Ascent Ferrari GT modelljét. Az Ascent mobil design-ját a Ferrari 458 Italia modell inspirálta.

 


A Vertu társaság nyolc hengert mutatott be a készülék oldalpaneljein; ezek az oldalburkolatok a Ferrari fémlogóját és szikrázó, piros színű csíkokat mutatnak - olyanokat, amilyenek az autó szelepfedelein vannak.


Ráadásul ugyanabban az üzemben, ugyanazon gyártási folyamatok alkalmazásával készítik a telefon ezen elemeit, mint a Ferrari autók motorfedelét. Az is csak természetes, hogy ugyanazt a bőrt használják, mint amit a Ferrari kocsikban látunk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A Pénzcentrum.hu információi szerint a készülék 2,6 millió forintba kerül.

 

Címkék: