Világmárka nyitott üzletet Magyarországon

Pénzcentrum2011. március 29. 04:44

Egy hete nyitotta első magyarországi üzletét az ismert olasz divatmárka a Gaudí, teljes nevén a Gaudí Jeans & Style üzlet az Arena Plaza emeletén - tájékoztatta lapunkat a bevásárlóközpont.

A közlemény szerint a prémium designer divatmárka magyarországi terjeszkedése azért vált indokolttá, mert az internetes vásárlások statisztikái azt mutatták, hogy a márka termékei iránt egyre nagyobb a kereslet a hazai vásárlók körében. Az üzlet nyitásának célja, hogy megismertesse a teljes kollekciót a vásárlókkal, így mostantól egy helyen megtalálhatóak a ruhák és a kiegészítők.

Az Arena Plazában az elmúlt három hónapban a Gaudíval együtt 6 új üzletnyitás volt. Megnyitotta tizenkettedik magyarországi üzletét az Yves Rocher illatszermárka, a Camaieu francia divatmárka immáron az Arena Plazában is megtalálható, illetve SIX bizsu, ékszer üzlet nyílt a földszinten.

Az ételudvar kínálata egy Il Treno pizzeriával és egy GURU Crépes&Wraps bárral bővült, valamint hamarosan átalakul a nemzetközi konyha kínálat: rövid átalakítás után megnyitja látványkonyháját a kínai Wok 'n' Go gyorsétterem is. 

 

Címkék: