Luxus ABC nyílik a Váci utca mellett

Pénzcentrum2011. január 6. 10:02

Új spanyol-magyar bisztróval és delikátesz üzlettel bővül a Fashion Street kínálata.

A Picanter terrace & delicatbistro mely egyben delikátesz üzlet, bisztró és gourmet étterem, különleges mediterrán, katalán és tradicionális magyar ételeket kínál széles borkínálattal, 2011 első negyedévében nyit. Az étterem egy további 100 m2-es fedett terasszal is rendelkezik, ahol a vendégek akár télen is elfogyaszthatják ebédjüket illetve vacsorájukat.


Szabó Viktória a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó Partnere és kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: "A Magyar piacon nagy kereslet mutatkozott egy ilyen spanyol gourmet étterem iránt és biztosak vagyunk benne, hogy a Fashion Street, mint Budapest egyik legelőkelőbb bevásárló utcája megfelelő lokáció az étterem részére."

A budapesti belvárosban található Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi márkák is megtalálhatók, mint a Byblos, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, valamint a Benetton, a Sisley és a Lacoste. A Fashion Street-en a Vapiano, a Planet Sushi, a Friday's és a Coffeeheaven vendéglátóegységek képviseltetik magukat.

Címkék: