Vevőakadémiát épít a METRO

Pénzcentrum2010. június 14. 16:32

Letették az alapkövét a METRO budaörsi központja mellett épülő Vevőakadémiának, amely egy, a legmagasabb minőségi és szakmai elvárásoknak megfelelő tankonyhát is magába foglal. A METRO az ügyféligények jobb kiszolgálásával és speciális szolgáltatások bevezetésével válaszol a kereskedelemben legújabb kihívásaira.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Peter Schweighofer, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója és Dávid Gábor a METRO Kereskedelmi Kft. Vevőmenedzsment igazgatója ünnepélyes keretek közt tette le a METRO Vevőakadémia alapkövét a társaság székhelyéül is szolgáló budaörsi áruház területén.

Az 1200 négyzetméteres új létesítménnyel a METRO professzionális vásárlóinak még magasabb színvonalú kiszolgálását tervezik, de főként a vendéglátóipar számára jelent újdonságot, hiszen egy 600 négyzetméteres tankonyha és egy nagy auditórium is létrejön az új szárnyban. A 12 főzőhelyes tankonyhában tematikus programokkal várják a magyar gasztronómia szereplőit, pl. Hungarikumok és a magyar mezőgazdaság egyéb értékei, valamint Édesvízi halaink és a belőlük készíthető ételek akkreditált felnőttképzési programok keretében.

Az idén őszre elkészülő létesítményben mindezek mellett kávézó, étterem, a kereskedők számára mintaüzlet és konferenciaterem is helyet kapnak.

"Kitartó munkánk és rugalmasságunk a METRO folyamatos sikerének záloga, amellyel a professzionális partnereink a HoReCa szektor képviselői és a kis független kereskedők egyaránt profitálhatnak. A METRO a jelenlegi beruházással újfent egyértelműsíti, hogy hosszú távon elkötelezett a magyar piac mellett" - mondta Peter Schweighofer az alapkőletétel alkalmából tartott ünnepségen.

Címkék:
alapkőletétel,