A Rolex esete az úthengerrel: megrázó fotók

Pénzcentrum2010. május 4. 13:02

Mintegy hétezer darab hamis Rolex órát semmisítettek meg látványos keretek között Philadelphiában. Az akcióra figyelemfelhívó szándékkal került sor - írja a hamisitasellen.hu.

Mintegy hétezer darab hamisított Rolex karórán hajtottak át úthengerrel egy megsemmisítési akció keretében a közelmúltban Philadelphiában. A vámtisztviselők jelenlétében végrehajtott megsemmisítésre annak érdekében került sor, hogy hangsúlyozzák a szervezet szellemitulajdon-védelmi tevékenységének fontosságát.

 


A hamisítványokat az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámhivatalának (U.S. Immigration and Customs Enforcement, ICE) munkatársai foglalták le korábban egy kereskedőnél. A razzia során összesen 24 ezer darab hamis órára, valamint további 1 millió darab hamisítvány előállításához szükséges alkatrészre bukkantak.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


A kereskedő saját otthonában gyártotta a hamis órákat. Ellene hamis termékek gyártásának és forgalmazásának vádjával indítottak eljárást, amelynek eredményeként a bíróság hat év börtönbüntetésre ítélte, továbbá több mint 2,2 millió dollár összegű pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a férfit.

 

Címkék: