Változtat árain az ismert fapados!

Pénzcentrum2010. március 29. 15:32

A Germanwings új, háromféle tarifán alapuló árstruktúrát vezetett be. A német diszkont légitársaság utasai ezentúl a "Best", a "Flex" és a "Basic" tarifák közül tudják kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet a www.germanwings.com honlapon.

"Best" tarifa
Az új "Best" tarifa egyértelmű árelőnyt jelent az utasok számára. Különlegessége, hogy a kedvező jegyár és néhány kiegészítő szolgáltatás egyetlen csomagban egyesül. A "Best" tarifa a repülőjegy, az ülőhely-foglalás, egy darab feladott poggyász és egy fedélzeti snack árát tartalmazza. Ezen tarifa előnye, hogy az utasok a kiegészítő szolgáltatásokhoz 25%-kal kedvezőbb áron juthatnak hozzá.

"Flex" tarifa
A korábban díjmentes ülőhely-foglalást és az első poggyász díjmentes feladását tartalmazó "Flex" tarifa további kiegészítő szolgáltatással bővült. Az új árstruktúra szerint a "Flex" tarifát választó utasok egy snack és egy ital elfogyasztására jogosultak a fedélzeten. Az utasok továbbra is dupla mérföldet kapnak a Boomerang Club törzsutas programban. A repülőjegyek átfoglalására extra költség nélkül nyílik lehetőségük, míg a foglalás lemondása esetén 25 euró fizetendő.

"Basic" tarifa
A "Basic", vagyis az alap tarifa változatlan maradt. Az olyan kiegészítő szolgáltatásokat, mint pl. az előzetes ülőhely-foglalás, vagy poggyász feladás a repülőjegyen kívül, külön kell foglalni. A fedélzeten elfogyasztott étel és ital pedig külön díj ellenében rendelhető.

Címkék: