Darabra árulja hívásait a Pannon

Pénzcentrum2010. február 8. 14:02

A Pannon - elsőként Magyarországon - egyedülálló, új számlázási módot vezet be. A Hívás tarifacsomagok esetében a számlázás nem a hívások hossza, hanem a hívások darabszáma alapján történik. Ez a tarifacsomag új megközelítést alkalmazva nyújt kedvező ár-érték arányt az ügyfelek számára. A Hívás tarifacsomag azok számára tökéletes megoldás, akik a hosszú, tartalmas, elmélyült beszélgetéseket részesítik előnyben.

A darabszám alapú számlázás a belföldi, normál díjas mobil és vezetékes, valamint hangposta- és kékszám hívásokra vonatkozik. A Hívás tarifacsomag három változatban érhető el. A 40Hívás, 100Hívás, 200Hívás csomagok havidíja a nevüknek megfelelően havi 40, 100 vagy 200 darab indított hívást tartalmaznak, és hívásonként 60 percnyi beszélgetésre adnak lehetőséget, bármely belföldi hálózatba - tájékoztat a Pannon közleménye.

Korábban: Tarifadzsungel a magyar mobilcégeknél: az ügyfelek érdekében

"Ismerjük a piacot és fogyasztóink igényeit. Az aktív mobilhasználók körében egyre többen vannak, akik mobiltelefonjaikat fő telekommunikációs eszközként használják nemcsak a munkában, hanem a mindennapi életben is. Közülük sokan a korábban vezetékes telefonon bonyolított tartalmas, mély beszélgetéseket részesítik előnyben. Számukra lesznek kedvezőek a Magyarországon elsőként elérhető új, beszélgetésbarát tarifacsomagok. Ezzel az egyedülálló számlázási móddal mostantól az idő egyik ügyfelünk számára sem lehet akadály, mindannyian nyugodtan hívhatják mobiljukról azokat, akik számukra fontosak." - nyilatkozta Laczkó Tóth Gergely, a Pannon kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A legkisebb, 40 hívást tartalmazó csomag segítségével akár 2400 percet lehet beszélgetni bármely belföldi előfizetővel, 4 960 Ft-os havidíjért. A 100Hívás tarifacsomag ára havonta 8 900 Ft, a legnagyobb 200Hívás csomag havidíja pedig 16 800 Ft, melyek 100%-ban lebeszélhetők.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Az ezekben foglalt összes kimenő hívás ellenértéke minden számlázási időszakban kiszámlázásra kerül, a fel nem használt mennyiség nem vihető át a következő számlázási időszakra. A tarifacsomagban foglaltakon felül indított hívások, valamint a szöveges és képes üzenetek díja szintén darabszám alapján kerül kiszámlázásra.

Címkék: