Kiderült: ez csábítja hozzánk a kínaiakat

Pénzcentrum2010. január 12. 16:58

Jól indul az év hazánk számára Kínában. Ezúttal az ország egyik legnagyobb példányszámban megjelenő utazási magazinjában a World Traveller Magazine januári hasábjain jelent meg Magyarországról turisztikai ajánló hat oldalas terjedelemben.

A cikk egy pároknak szóló úti célokat ajánló rovatban szerepel, és különlegessége, hogy részben szakítva az általános imázs témákkal, a fürdők mellett magyarországi siklóernyőzésre alkalmas helyeket is bemutat, ezzel is segítve a Magyar Turizmus Zrt. kínai külképviseletének azt a törekvését, amelynek során szeretné elérni, hogy hazánk fiatalos, dinamikusabb arcát is megismerje a kínai utazóközönség.

A lap havi 280.000 példányszámban jelenik meg, a cikkek gazdagon illusztráltak és mindegyikük végén tippeket kap az olvasó az adott hely látványosságaihoz. A szerző az MT Zrt. meghívására már többször járt hazánkban.

Ez a cikk az egyik korábbi látogatás legújabb eredménye. A KSH legfrissebb adatai szerint a 2009. január-novemberi időszakban 36.000 kínai vendég 12%-kal több, összesen 66.300 vendégéjszakát töltött el a hazai kereskedelmi szálláshelyeken az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Címkék: