Az UniCredit Budapestre hozta a BL-trófeát

Pénzcentrum2009. október 9. 16:32

A több országon átívelő látványos utazása során az UniCredit Csoport közreműködésével hazánk fővárosába érkezett az eredeti Bajnokok Ligája trófea. A klubfutball legrangosabb versenysorozatát népszerűsítő UEFA Champions Leage Tour 2009 a BL és az UniCredit 3 éves partneri együttműködésének nyitó eseménye.

Különleges élmény részesei lehetnek azok, akik a hétvége folyamán felkeresik a Trophy Tour Felvonulási téren található sátrát. A legrangosabb csapatokhoz és legjobb játékosokhoz kapcsolódó relikviákat belépődíj nélkül tekinthetik meg a sportbarátok.

A megnyitón Dr. Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy az esemény révén a sport iránti felfokozott érdeklődést kívánják megragadni arra, hogy a közvélemény, a szülők és az iskolák figyelmét a gyermekek sportolására és az egészségére irányítsák.

Az UniCredit és az UEFA BL partneri együttműködése a bank nevének ismertsége szempontjából is jelentős lépés, ezáltal az UniCredit név globálisan is jelentősebbé válik, ami üzleti előnyökkel járhat. Az elnök szeretné, ha 10-15 év múlva a bank helyett egy magyar csapat hozná Budapestre a trófeát. 

Címkék: