Megszólalt a készpénzszállító cég: kegyetlen tűzerővel támadtak

Pénzcentrum2009. szeptember 18. 15:32

Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt, ma hajnalban újabb fegyveres támadás történt egy készpénzszállító autó ellen. Az alábbiakban a cég közleményét olvashatják:

"2009. szeptember 18-án 00.21 perckor az M1-es autópálya 36-os km szakaszának magasságában közlekedő értékszállító járatunkat sorozatlövő gépkarabéllyal felfegyverzett bűnözők támadták meg. A folyamatos és nagy tűzerejű támadás során a gépkocsi személyzetét a jármű elhagyására kényszerítették, majd felszólították a páncélautó trezorterének kinyitására.

Tekintettel arra, hogy szállítási rendszerünk nem teszi lehetővé a személyzet részére a küldeményekhez történő hozzáférést, a támadók megkísérelték a kocsiszekrény, valamint a trezor erőszakos felnyitását, amely azonban nem vezetett eredményre. Értékszállító gépjárműveink folyamatos kapcsolatban állnak központi diszpécserszolgálatunkkal, így a beérkező riasztást azonnali rendőri intézkedés követte.

A gyors hatósági reagálás, kollégáink szabályzat szerinti feladat végrehajtása, valamint a gépkocsi biztonsági rendszere a támadás sikeres befejezését meghiúsította, a szállított küldemények a mai napon kivétel nélkül sértetlenül elérik célállomásukat.

Kollégáink és az intézkedésben résztvevő rendőr kollégák felé ezúton is köszönetünket és nagyrabecsülésünket fejezzük ki."

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

G4S Készpénzlogisztikai Kft.

Címkék: