Pikáns IKEA-reklámok: csak felnőtteknek! 2. rész

Pénzcentrum2009. augusztus 21. 14:02

Folytatjuk IKEA-reklámokat bemutató sorozatunkat. Az előző rész siker után most ismét 3 igazán pikáns film következik, hangsúlyozottan 18 év felettieknek!

 

Mint arról már sorozatunk előző részében beszámoltunk, gyakran előfordul, hogy a legnagyobb multinacionális cégek is úgynevezett gerillakampányba kezdenek.

Előző cikkünk:
Pikáns IKEA-reklámok: csak felnőtteknek!


"Csinálj rendet!"


Egyre gyakrabban találkozhatunk -főleg az interneten- olyan reklámfilmekkel, amelyek könnyen lehet, hogy nem férnének be a klasszikus -főleg televíziós- reklámblokkokba. Az ilyen reklámok szándékosan provokatívak, sőt, sokakban visszatetszést is kelthetnek, ugyanakkor mindenképp hatásosak, és jobban megmaradnak a fogyasztók emlékezetében, mint egy klasszikus hirdetés. 


"Sajnálod az eltörött bocis tejkiöntőt? Ne legyél hülye! Az ilyen giccses cuccokat mindig egyszerűen kicserélheted az IKEA sokkal jobb termékeire!" -hangzik a kerékpáros férfi javaslata a reklám végén.

A világháló az ilyen IKEA-reklámok gazdag tárházát jelenti. Azt nem tudni, vajon a svéd áruházlánc maga készíttette-e a kisfilmeket, de az jól látszik belőle, hogy az IKEA valóban a mindennapok részévé vált.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

"Szükséged van egy új ágyra?"

További érdekes hírek címlapunkon! Kattints!


Címkék: