Kuponakció az Árkádban és a Duna Plázában: vágj ki és spórolj!

Pénzcentrum2009. június 15. 18:02

Ezen a héten két fővárosi bevásárlóközpontban is spórolhatunk. A kedvezményes árakhoz mindösszesen arra van szükség, hogy kivágjuk a megfelelő kuponokat a megfelelő helyről.

A Duna Plázában holnap egész nap érvényesek a Dupla Kuponfüzetben található kedvezmények. Az akcióban részt vevő üzletek (pl. Converse, Bata, Skinny, Kodak Express) 5-10-15-20 százalékos kedvezményeket adnak a vásárláskor, de találtunk olyan boltot is (Crome), amely 30 százalékos kedvezményt biztosít.

A kuponok megtalálhatóak a Duna Pláza honlapján, azonban az üzletek csak a hivatalos katalógust fogadják el, a kinyomtatott verziót nem. A bevásárlóközpont azonban megnyugtattak minket, hogy még több mint 10 ezer darab ilyen katalógus vár holnap a vevőkre, így szinte biztos, hogy mindenki tud akciósan vásárolni.

Az Aréna Pláza nagysikerű szerdai akcióját folytatja június 17-én is. Aki letölti az áruház honlapjáról a kuponfüzetet, kinyomtatja, és leadja a részt vevő üzletekben, az 20 százalékos kedvezményt kaphat fizetéskor.

Olyan boltok érintettek az akcióban, mint a a Camel Active, a Puma, a Triumph, a Kristóf szalon, vagy a Samsonite. A Vodafone-nál pedig egyes feltöltőkártyás készülékeket árulják majd akciós áron.

Címkék: