Már belépőjegyet is vehetsz részletre

Pénzcentrum2009. május 29. 11:02

A Hegyalja Fesztivál rajongói nem a fesztiválon, sokkal inkább a fesztiválra spórolnak. A korábbi évek hasonló időszakához képest többen váltottak bérletet a május 31-i első sávugrás előtt.

A hegyaljások a válság ellenére sem mondanak le arról, hogy július 15. és 19. között Tokajban bulizzanak. A pénzügyeiket tudatosan kezelő fesztiválozóknak még két napjuk van, hogy kedvezményesen, 12.500 forintért váltsanak Hegyalja Bérletet.

Május 31-ig változatlan áron, 12.500,- Ft-ért szerezhető be a négynapos bérlet, június 1-től, az első sávugrás után a Hegyalja Bérlet 13.900 forintba kerül. A jó hír, hogy az emelkedő ÁFÁ-t a hegyaljások legyőzték: azaz a tokaji fesztivál szervezői nem építik be az ÁFA emelést a jegyárakba. Hegyaljára menni annyiba kerül, amennyiért a szervezők hónapokkal ezelőtt meghirdették.

Akiknek egy összegben megerőltető lenne megváltania a bérletet a négynapos zenés nyaralásra, a nyári fesztiválok között egyedülálló módon Hegyalja RészletBérletet vásárolva hallgathatja meg Tokaj-Rakamazon az összesen 200 fellépő koncertjét. A fesztiválpiac másik hegyaljás etalonja, hogy a részletfizetés ütemezését mindenki maga alakíthatja.
A RészletBérlet teljes hiteldíj-mutatója 0%, teljes hegyalja-mutatója viszont 100% - azaz ez a bérlet is ugyanazt kínálja használójának, mint az egy összegben megvásárolt bérlet: minden színpadot, minden programot, sátorhelyet és felhőtlen nyaralást sok mulatsággal.

Július 13-ig három részletben válthatsz jegyet a Tokaj-Rakamazi fesztiválra, a három darabos Hegyalja RészletBérletet a hegyaljások a kapunál karszalagra váltják.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Akik a RészletBérletek gyűjtését később kezdik, és nem sikerül mindhárom darabot megváltaniuk július 13-ig, azoknak sem kell aggódniuk: a meglévő 1-2 RészletBérlet a belépéskor kipótolható napijegyekkel - azaz ez a befektetés semmiképpen sem veszítheti el értékét. A helyszínen váltott 17.900 Ft-os bérletnél mindenképpen kedvezőbb a RészletBérlet, a legjobban azonban az jár, aki, ha eddig nem tette meg, a következő négy napban vált bérletet a Hegyaljára. A megemelt ÁFA a legtöbb nyári fesztivállal ellentétben egyik Hegyalja Bérlet árába sem épül be.

Címkék: