Elnézte a celeb az árcímkét: 2 millió forintja bánta

Pénzcentrum2009. május 4. 10:32

Saját bevallása szerint majdnem szívrohamot kapott Nadine Coyle, a Girls Aloud lánybanda tagja, amikor rájött: 6 ezer fontot költött egy kabátra.

Nadine azt hitte, csak 500 fontba, azaz "mindössze" 161 ezer forintba kerül az általa kinézett kabát. Épp ezért majdnem szívrohamot kapott, amikor rájött, hogy a ruha valódi ára 6 ezer font, azaz 1,9 millió forint.


Fotó: thisislondon.co.uk


Azt mondta, annyira zavarba jött, hogy egy szót sem tudott szólni, inkább megvette a dzsekit. Bár azt állítja, a bolti eladó volt az, aki félretájékoztatta.

Ugyanakkor az esetben akadnak kérdőjelek, hiszen ahhoz, hogy kifizesse az óriási összeget, először meg kellett emelnie banki készpénzlimitét -ezt pedig a sztár azonnal megtette.

Nadine úgy nyilatkozott: rosszul érzi magát, ha visszagondol a félresikerült vásárlásra. Sőt, valójában még egyszer sem hordta a kabátot.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ugyanakkor a lánybandából nem ő az egyetlen, akinek problémái akadnak a ruhaboltokban. A csapat másik tagja, Sarah is bevallotta, hogy kisebb vagyont költ az öltözködésre. Mint mondta, általában nem nézi az árcímkéket, ezért gyakran vásárol olyan ruhákat, amelyeknek enyhén szólva is irreális az áruk.

Címkék: