Április 29-én Borszerda - A jóra szomjazóknak

Pénzcentrum2009. április 15. 17:15

Az immár hagyománnyá vált Torkos Csütörtök akció mintájára idén először kerül megrendezésre a Borszerda a Magyar Bormarketing Kht. szervezésében. Az akció - amelynek kommunikációs partnere a Magyar Turizmus Zrt. - keretében április 29-én, a csatlakozó éttermekben fél áron kínálják a magyar bort és a pezsgőt, a főételek mellé pedig egy ajándék pohár bort kaphatnak a "jóra szomjazók". Az akcióhoz már több mint 340 étterem és borszaküzlet csatlakozott. Az esemény - a Torkos Csütörtökhöz hasonlóan - jól illeszkedik a Kulturális Turizmus Évéhez, hiszen a kampányév öt fő termékcsoportjának egyike a bor és gasztronómia.

A Magyar Bormarketing Kht. idén először rendezi meg a Borszerda akciót a Nemzeti Bormarketing Program keretében, az immár hagyománnyá vált Torkos Csütörtök mintájára. Az akció - amely szorosan kapcsolódik a Kulturális Turizmus Éve "Bor és gasztronómia" pilléréhez - célja, hogy ösztönözze a minőségi magyar bor mértékletes fogyasztását.

Borszerda napján, 2009. április 29-én, a vendégek egész nap, 50 százalékos kedvezménnyel rendelhetik meg az 'à la carte' kínálatban szereplő valamennyi magyar bort és pezsgőt az akcióhoz csatlakozott éttermekben és vendéglátóhelyeken, továbbá minden főétel mellé egy pohár grátisz bort kapnak a ház borából.

Az esemény honlapján, a www.borszerda.hu oldalon, egészen április 24-én 12:00-ig jelentkezhetnek azok a vendéglátóhelyek, illetve borszaküzletek, amelyek csatlakozni kívánnak az első Borszerda akcióhoz. A csatlakozás feltétele az eseményt megelőző héten használt 'à la carte' itallap (borlap) megtartása és az 50 százalékos kedvezmény biztosítása minden magyar borra és pezsgőre. Külön erre az alkalomra készített "Borszerda borlappal", azaz szűkített borsorral az akcióban részt venni nem lehet. A Borszerdához várják a borszaküzletek jelentkezését is. A szaküzletek csatlakozásának feltétele mindössze annyi, hogy akciós ajánlattal kell várniuk vásárlóikat április 29-én.

A Borszerdához eddig több mint 340 vendéglátóhely és borszaküzlet csatlakozott, továbbá borkereskedők, taxi- és pótsofőrszolgálatok, valamint a METRO áruházlánc is részt vesznek az akcióban. A Borszerda sikerét jelzi, hogy már a legnagyobb magyarországi bornagykereskedők is a program mellé álltak, és együttes megjelenésükkel támogatják az eseményt, kedvezményes borbeszerzési lehetőséget biztosítva a "borszerdázó" éttermeknek az akció előtti időszakban. A borkereskedők ilyen jellegű összefogására korábban nem volt példa.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A regisztrált éttermek listája és az eseménnyel kapcsolatos minden további információ elérhető az esemény folyamatosan frissülő honlapján, a www.borszerda.hu oldalon.

Címkék: