Kert-kiállítás a hétvégén, levásárolható belépővel

Pénzcentrum2009. március 13. 13:30

2009. március 13-15. között a Papp László Budapest Sportarénában harmadik alkalommal rendezik Magyarország legnagyobb kerti kiállítását és vásárát, a Gardenexpo-t és társrendezvényét, a Greenexpo lakossági környezetvédelmi kiállítást.

A kiállításon minden olyan téma megtalálható, ami a kerti életmóddal, kertápolással, kertészkedéssel és a mindennapi környezetvédelemmel kapcsolatos.

Kerti bútorok, kertápolási eszközök, növények színesítik a Gardenexpo-t, míg a Greenexpo a környezettudatos életmód sokszínűségét, így otthoni energiatakarékos és környezetbarát megoldásokat, passzívház technológiákat, újrahasznosított anyagból készült használati tárgyakat, formaterveket is bemutat.

A minden nap 10-18 óráig nyitva tartó kiállításon a bemutatott termékek meg is vásárolhatók, a szórakozásról pedig színpadi fellépők és előadások, vetélkedők és értékes nyeremények gondoskodnak majd. A fődíj egy 500.000 Ft-os álomkert a Bricostore, a Gardenexpo hivatalos kertáruháza jóvoltából, ahol a belépőjegyek ára is levásárolható.

Címkék: