Dunakanyar: két éjszaka áráért hármat kapunk

Pénzcentrum2009. március 9. 18:00

A Magyar Turizmus Zrt. ismét meghirdeti a "Vár a Dunakanyar" akciót a Dunakanyar szálláshely-szolgáltatóinak közreműködésében. A kampány keretében március 1. és május 31. között a vendégek két éjszaka áráért hármat tölthetnek el a csatlakozott szálláshelyeken, továbbá több nevezetességet is kedvezményesen kereshetnek fel a Dunakanyarban.

Az akcióról, a csatlakozott szálláshelyekről és a Dunakanyar turisztikai kínálatáról bővebben a www.varadunakanyar.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

A Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett "Vár a Dunakanyar" akció keretében 2008 tavaszán és őszén már volt lehetőség kedvezményesen megszállni a Dunakanyarban. A nagy érdeklődésre való tekintettel az MT Zrt. idén március 1. és május 31. között ismét meghirdeti a kampányt a Dunakanyar szálláshely-szolgáltatóinak közreműködésében.

A Dunakanyar kitűnő programokat kínál az egész családnak. A táj szépsége, a történelmi kisvárosok felejthetetlen hangulata mellett a wellness programok és a változatos szórakozási lehetőségek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy valamennyi korosztály valódi élményekkel gazdagodjon.

A "Vár a Dunakanyar" akció keretében különösen megéri egy hosszú hétvégét a Dunakanyarban eltölteni, a csatlakozott szálláshelyek - az ötcsillagos wellness hoteltől a kis erdei vendégházig - ugyanis egészen május 31-ig két éjszaka áráért hármat kínálnak. Ráadásul, aki itt száll meg, a Dunakanyar több látnivalóját - múzeumokat, éttermeket, skanzent, bobpályát, stb. -is kedvezményesen keresheti fel.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


A Dunakanyar kiemelt üdülőövezet: ide tartozik a Börzsöny, a Pilis és a Visegrádi-hegység, de itt található István király fejedelmi székhelye, Esztergom; Mátyás király egykori reneszánsz palotája Visegrádon - a város idén ünnepli fennállásának ezer éves évfordulóját, ezért számtalan programmal és kulturális rendezvények sorával várja vendégeit -; de itt található a barokk gyöngyszem, Szentendre; a Duna bal partján pedig a barokk-klasszicista város Vác. A Dunakanyar az egész családnak remek kirándulási lehetőségeket is kínál.

A biciklisport kedvelői a Duna mindkét oldalán jó minőségű kerékpárutakon kerekezhetnek. Aki pedig vizes élményre vágyik, annak a Duna, a bánki és diósjenői tavak mellett a Dunakanyar wellness központjait is érdemes felkeresnie.

Címkék: