Nagy bejelentést tett Hosszú Katinka: társat keres maga mellé, komoly üzletről van szó

Pénzcentrum2024. január 12. 15:16

Facebookon keres maga mellé üzlettársat a többszörös olimpiaibajnok, Hosszú Katinka.

Facebookon keres az étterme, a Koool b Katinkába üzlettársat Hosszú Katinka. Az olimpiaibajnok úszó Facebookon adta fel a hirdetést, amiben üzlettársat szeretne, hogy tovább tudjon a cége fejlődni.

A leírás szerint nincsenek nagy elvárások az álláshoz: ambiciózusnak, kreatívnak és lelkesnek kell lennie mindössze az új üzlettársnak. Ha pedig bárki belevágna egy minden mentes étterem üzemeltetésébe, akkor itt az alkalom, még egy telefonszám is szerepel a posztban, ha szeretnénk Hosszú Katinka üzlettársa lenni.

Nagy álmom vált valóra, amikor a Koool by Katinka megnyílt és átadhattam a táplálkozási tudásomból Nektek! Hiszek benne, hogy az vagy amit megeszel! A Koool egy olyan hely, ahol nyugodt szívvel választhatsz a menüről, hiszen minden étel minőségi alapanyagokból készült, glutén-, laktóz és cukormentes. További álmaink vannak fejlődésre, értékesítésre amelyet immáron csapatban szeretnénk megvalósítani. Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambiciózus, kreatív és lelkes üzlettársat akivel közösen tudjuk elérni céljainkat

 – olvasható a Facebook-posztban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Loading...

Hosszú Katinka egyébként korábban a CashTag-nek adott interjút, amiben arról mesélt, hogy milyen nehézségek támadhatnak egy üzlet beindításakor.

Címkék:
vállalkozás, befektetés, étterem, facebook, kereset, kereslet, üzlet, hosszú katinka,