Óriási építőanyag- és barkácsáruház nyílt Magyarországon: ez benne a legnagyobb pláne

Pénzcentrum2023. szeptember 8. 14:32

2023.08.30-31-én mutatták be a cég legfontosabb beszállítóinak és legnagyobb beruházó, valamint kivitelező partnereinek Gödön a Piramis Építőház Kft. 5000 négyzetméteres építőanyag- és barkácsáruházát.  

A beszállítóknak és kivitelezőknek tartott kétnapos megnyitón Juhász Attila, a beruházó cég ügyvezető igazgatója elmondta: elképzelte, milyennek kellene kinéznie hazánkban egy ideális építőanyag-kereskedésnek. 20-30 kiváló színvonalú áruházat nézett meg az elmúlt években Németországban, Lengyelországban és Ausztriában, melyekből tanulva és építkezve végül megszületett a gödi létesítmény.

Hozzátette, őszintén reméli, hogy a beruházással jó példát fognak mutatni a hazai építőanyag kereskedelmi vállalkozásoknak is, egyúttal köszönetet mondott a cég beszállítóinak, az épület kivitelezőinek és a vállalkozás munkatársainak egyaránt.

Arra fókuszálnak, amire hatással tudnak lenni

Tuzson Bence igazságügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében emlékeztetett, a Piramis Építőház Kft. kétszáz embernek ad munkát, most pedig egy olyan áruházat építettek fel, amit nem hasonlítható össze egyetlen másik hazai építőanyag kereskedéssel sem.

„Ez egy igazi magyar vállalkozás, ahol összetalálkozhat egymással nemcsak a hazai vevő és eladó, hanem az is, aki a termékeket gyártja. Az építőiparban különösen nagy jelentősége van annak, hogy az egyes termékek honnan származnak és képesnek kell lennünk arra, hogy egyre több építőipari terméket Magyarországon tudjunk gyártani. A magyar kormánynak erőteljes törekvése, hogy ezt ösztönözze” – jelentette ki.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Határ Renáta, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára rámutatott, az építőipar a GDP 13,1 százalékát és a munkaerőállomány 10 százalékát adja, ezért kiemelten kell támogatni az ágazatot.

A Piramis Építőház Kft. új áruházát Gödön, az Ady Endre út 121. szám alatt találják meg a vásárlók.

 

Címkék:
építőipar, beruházás, építőanyag, kereskedelem,