Ilyet se láttunk még Budapesten: 10 méter magasan lógott egy konténer a belváros közepén

Pénzcentrum2022. december 19. 14:01

Különleges helyszínen adott tanácsot a digitális előrelépéshez a Telekom, két kisvállalkozóval a földtől elszakadva, több méter magasan beszélgettek a budapesti Erzsébet téren. A nem mindennapi aktivitás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet arra, hogy a vállalkozásoknak miért érdemes új szemszögből szemlélniük a digitális megoldásokban és eszközökben rejlő hatékonyságnövelő lehetőségeket.

A levegőbe emelt különleges magenta konténerben Kollár Péter, a Telekom szakértője és Wolf Gábor online marketing guru a Csíz Sajtműhely alapítójának adott kézzelfogható, praktikus tippeket vállalkozásának fejlesztéséhez.

 

A különleges helyszínen adott személyes tanácsadás, valamint szakértői beszélgetést magában foglaló aktivitással a Telekom a nyáron indított „Alakíts nagyot!” átalakító show gondolatát vitte tovább, a tényleges digitális átalakítások után most a perspektíva átalakításával.

A Csíz Sajtműhely egy megvalósult álom

"Először a családom számára kezdtem sajtokat készíteni, ebből a hobbiból pedig hobbivállalkozás, majd rendes vállalkozás lett. Egyszerűen láttuk benne a potenciált, rengetegen keresik ugyanis a hagyományos eljárással készített termékeket, tulajdonképpen a kérésre válaszolunk azzal, hogy sajtokat készítünk. Igaz, mostanra már kinőttük a kezdeti pici műhelyünket és olyan kisvállalkozássá fejlődtünk, amely havonta 1-1,5 tonna sajtot elő tud állítani” - mondta el a Kun Anita, Csíz Sajtműhely alapítója.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
vállalkozás, telekom, telekommunikáció, youtube, vállalkozó, vállalkozások,