Sokkoló: elhunyt Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozója

Pénzcentrum2022. július 12. 09:05

47 éves korában öngyilkos lett Claessens Peter Somogy megyei agrárvállalkozó, értesült az mfor.hu. Halálhírét több hozzá közelálló személy is megerősítette a lapnak. Claessens Peter az otthonában végzett magával.

Önkezével vetett véget az életének a hétvégén egy ismert dél-somogyi nagyvállalkozó, aki országosan is magasan jegyzett eredményeket ért el állattartásban. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap megerősítette, hogy Somogyszobon valóban történt egy rendkívüli haláleset, de arról nem adtak információt, hogy ki vesztette életét.

Azt azonban közölték, hogy a halálesetnél idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak. Hétfőn aztán az mfor.hu derítette ki, hogy a belga születésű Claessens Peter az elhunyt. A halálhírt azóta több hozzá közelálló személy is megerősítette.

A lap által közölt információk szerint a döntéshez családi és üzleti nehézségek is vezethettek. Mint írták, adócsalás miatt a NAV is vizsgálatot folytatott, gyanúsítottként megtörtént a meghallgatása, de vádat nem emeltek a nagyvállalkozó ellen.

Frissítés! (2022.07.12. 17:06) - Cikkünk megjelenése után a NAV Médiaosztály a Pénzcentrumot arról tájékoztatta, hogy "a NAV semmilyen büntetőeljárást nem folytatott Claessens Peter üzletember ellen".

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az agráriumban tevékenykedő üzletember és testvérei 32,4 milliárd forintos vagyonukkal az 55. leggazdagabbnak számítottak Magyarországon A 100 leggazdagabb listája szerint.

 

Címkék:
gyász, halál, leggazdagabb, elhunyt, vállalkozó,