Galambos Lajos 3,6 milliárdért árulja a birtokát: ide költözne a mulatóslegenda

Pénzcentrum2022. február 7. 15:04

Galambos Lajos árulja otthonát, a családi birtokot, már meg is hirdette az ingatlant. 10 millió eurót szeretne kapni a 2000 négyzetméteres, 30 szobás kúriáért.

Galambos Lajos válása után korábbi életét teljesen felszámolja, ugyanis a árulja mocsai birtokát, és máshol kezdené újra életét facér férfiként - számol be a Blikk. Lajcsi egy luxusingatlanok adásvételével foglalkozó céget bízott meg azzal, hogy vevőt találjon a mesés villára, ám a hirdetésben mindössze egyetlen fotó és pár adat szerepel

A lap úgy tudja, a zenész nagyjából tízmillió eurót, azaz közel 3,5 milliárd forintot kér az ingatlanért.

Felbecsülhetetlen értékkel bír számomra, a gyerekeket ide hoztuk haza a születésük után a kórházból, itt nőttek fel. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer eladom, nehéz döntés is volt, de a magánéletemben lezárult egy nagy fejezet, és úgy érzem, ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjek új fejezetet, ez is hozzátartozik. A gyerekekkel természetesen egyeztettem, közösen hoztuk meg a döntést. 

 - kommentálta Lajcsi a hírt. A zenész elárulta, nehéz szívvel válik meg a birtoktól, de már azt is tudja, hol folytatja az életét.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A birtokból 8000 négyzetmétert megtartunk, ezt már le is választottuk, önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építünk.

 

Címkék:
otthon, ingatlan, euró, galambos lajos, zenész, eladás,