Tovább dagad a Meki-botrány: nem teszik zsebre, amit a videó készítői kaptak, erre nincs mentség

Pénzcentrum2021. augusztus 31. 13:00

A sajtot talpába törlő dolgozót, és azt, aki videózta szinte azonnal megtalálták és el is bocsátották a magyarországi McDonalds étteremből. Az egyik dolgozó már évek óta ott dolgozott, elmondása szerint viccnek szánták a videót.

A két dolgozó egy magyarországi McDonald’s éjszakai műszakjában dolgozott, amikor felvették a viccnek szánt videót. A videóban a sajtot törlik a cipőjük talpába, valamint a húst a földről szedték fel, így tették a zsömlébe.

Az eset kapcsán belső vizsgálatot indított a McDonald’s az ügyben, amelynek lezárásával a két diákot elbocsátották- írta a 24.hu.

Az ügy kapcsán a két diák is megszólalt. Egyikük azt mondta, hogy a videót nem gondolták komolyan, és nem a nyilvánosságnak szánták, véletlen kerülhetett fel a világhálóra.

Társa, aki már évek óta dolgozott a cégnél szintén nyilatkozott az ügyben:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A videóban viccből csináltunk olyat, amit egyébként nem lehet, de azt a szendvicset nem adtuk ki vendégnek. Sajnálom, hogy ez lett belőle és elnézést kérek azoktól a vendégektől, akik esetleg komolyan vették a videót.

Címkék:
BOTRÁNY, videó, diák, eljárás, dolgozó, mcdonalds,