Meglepő hirdetést adott fel a Magyar Telekom: erre ki fog jelentkezni?

Pénzcentrum2018. június 24. 09:00

4,25 milliárd forintos ingatlant árul fizetett Facebook-hirdetésben a Magyar Telekom. Több felhasználóban is felmerült a kérdés, hogy vajon mekkora esély van arra, hogy a cég a népszerű közösségi oldalon fog vevőt találni a lágymányosi komplexumra.

"Lágymányos frekventált részén, az újonnan épülő BudaPart-Kopaszi gát és az Infopark szomszédságában, 12.277 m2 méretű telken kínáljuk megvételre az 1980-as, és 2000-es években, 2 ütemben megépült, 4 épületből álló TELEKOM PARK elnevezésű, 78/100, illetve 69/100 tulajdoni hányadú ingatlanunkat"

- olvasható egy ingatlanhirdetésben a Magyar Telekomhoz tartozó t-ingatlan.hu weboldalon, ahol az is kiderül, hogy a budai telephely ára 4,25 millárd forint (plusz áfa). 

Mivel a Magyar Telekom új székázba költözik, ezért nem meglepő, hogy értékesítik meglévő ingatlanjaikat, az viszont meglehetősen szokatlan, hogy egy ekkora értékű telephelyre fizetett Facebook-hirdetésben keresnek vevőt. Mutatjuk a hirdetést:

A bejegyzés alatt természetesen már be is indult a trollkodás. Van, aki egy használt Opel Astra gépjárművet ajánl fel az ingatlanért cserébe, egy másik felhasználó a garzonját próbálja felajánlani a telephelyért, van viszont olyan facebookos is, aki rákérdez, hogy

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
"most komolyan úgy érzitek, hogy ez az a termék, amit a facebook-on fogtok eladni? :)"

Kigyűjtöttünk a kommentekből néhányat egy galériába, tessék:

Címkék:
otthon, lakás, Budapest, magyar telekom, telek, épület, adás-vétel,