Jeans Club: újabb boltokat kell bezárni

Pénzcentrum/MTI2011. július 21. 11:02

Csehországban csődbe ment az olcsóbb férfi és női divatot áruló Jeans Club magyar kereskedelmi társaság. Magyarországon április végén kértek csődeljárást.

Az E15 prágai gazdasági lap csütörtöki kiadása szerint a Jeans Club a héten bezárta utolsó prágai üzletét is. A társaság további üzleteit már a múlt héten bezárták, s leálltak a Jeans Club cseh internetes oldalai is.

Mint arról korábban beszámoltunk, április 28-án csődeljárás iránti kérelmet nyújtott be a Fővárosi Bíróságon a JEANS CLUB Ruházati és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság.

A Jeans Club Kft. 20 éves múltra tekint vissz, nemzetközi üzlethálózattal és 54 üzlettel rendelkezik. Magyarországon Budapest minden nagyobb plázájában és 17 vidéki városban van jelen.

A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő cég eredménye 2009-ben 45,5 milliós profitot mutatott. A nettó árbevételének 71,1 százalékát Magyarországon érték el, de Csehországban és Lengyelországban is jelen vannak. Arról egyelőre nincs hír, hogy a cég lengyel boltjait is veszély fenyegeti-e.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: