Itt a legújabb magyar celebétterem + fotók

Pénzcentrum2011. március 18. 16:58

Kovács Kokó István 2002 nyarán alapította meg Box Utca nevű éttermét. Több mint nyolc és fél év működés után a régi helyen új étterem nyílik - áll az étterem közleményében.

A sportceleb a vállalkozáshoz a Pampas steakhouse tulajdonosával fogott össze. Kovács Kokó István és Budai Ferenc társulásával Budapest második argentin steakhouse-a nyílt meg, La Pampa néven, a Pampas testvéréttermeként.

 


Magyarországon jelenleg ez a két Steakhouse rendelkezik azokkal az argentin hús- és borbeszállítókkal, akik garantálni tudják a dél- amerikai marha ízminőségét.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Az étlapon a többféle steak mellett - amelyek argentin, magyar és a japán kobe marhából készülnek- természetesen különleges halételek és ritkaságszámba menő bárányfogások is szerepelnek. A borok kedvelői az országban egyedülálló és változatos kínálatból válogathatnak, a vezető hazai borok mellett, argentin, chilei, dél-amerikai borokat
is megkóstolhatnak. 

 

Címkék: