Magyar sikertörténet: csokigyárunk meghódítja a világot?

Magyar Hírlap2011. március 8. 10:02

Nyolc hónappal indulása után már igazi sikertörténetnek számít a csokoládékülönlegességeket gyártó hazai vállalkozás, a chocoMe - írja a Magyar Hírlap.

A manufaktúra honlapján a vásárló egyénre szabottan, a saját ízlésvilágának megfelelően tudja összeállítani csokoládéját. A termék sikerét mutatja az is, hogy jelentős egyéni rendelői bázisukon túl a viszonteladók - borszaküzletek, ajándék- és virágüzletek, csokoládéboltok, gourmet-szaküzletek - részéről is hatalmas az érdeklődés

A közeljövőben indul a magyar chocoMe első külföldi szállítmánya Dél-Franciaországba, heteken belül pedig - borszaküzletekben és ajándékboltokban - Szlovákiában is beindul az értékesítés. Mészáros Gábor cégvezető a lapnak elmondta: a napokban, a cég működésének nyolcadik hónapjában aláírták első franchise-szerződésüket, s így a hazai specialitások egy másik földrészen fekvő országban is hódító útra indulhatnak.

A cég kínálatában hatvanmillió - liofilizált gyümölcsökkel és fűszerkülönlegességekkel ízesített - csokivariációval számol.

 

Címkék: