Kilenc hónap alatt ötvenezer játékost ért el Tobet.com Magyarországon

Pénzcentrum2010. április 21. 13:32

Szeretnek játszani a magyarok, és még hatalmas tartalékok vannak a magyar online szerencsejáték-piacon - derült ki egy ma délelőtti sajtóbeszélgetésen, melyen a Tobet.com közép-európai márkamenedzsere Tomasz Kulakowski tartott előadást.

A magyarországi megjelenése óta váratlan mértékű sikereket könyvelt el az online szerencsejáték üzemeltető Tobet.com. 2009 augusztusától kezdve a nulláról indulva összesen 50 ezer regisztrált felhasználót gyűjtöttek itthon, és ilyen rövid idő alatt a hazai oldaluk látogatottságát napi szinten 8-10 ezerre tornászták fel - sorolta a társaság érdemeit Tomasz Kulakowski.

A Tobet a skandináv tulajdonosokkal rendelkező máltai bejegyzésű cég, a Nordic Gaming közép-európai márkája. A táraság a magyar, a lengyel és a román piac mellett még két térségben van jelen Európában. A skandináv országokban Nordic Bet, a Baltikumban pedig a Trio Bet kínálja a vállalat szolgáltatásait.

A Tobet összesen 200 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik. A márka jelenleg legerősebb piaca Lengyelország, ahol nagyjából 100 ezer regisztrált felhasználójuk van. A romániai felhasználóik száma a magyarokéhoz hasonló, nagyjából 50 ezer fő. A magyar piaccal kapcsolatban a márkamenedzser elmondta, hogy év végére nagyjából 100 ezer felhasználóra számítanak, amivel lefednék az általuk nagyjából 300 ezresre becsült piac egyharmadát.

A hazai játékosok szokásairól kiderült, hogy a cég által kínált fogadás, kaszinó, póker és egyéb játékok négyesből a legjobban a sportfogadásokat kedvelik, és azok közül is a labdarugó eseményeket részesítik előnyben. Ezenkívül a kaszinó bír átlag feletti népszerűséggel a magyarok körében a régió más államaihoz képest.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Politikára is lehet pénzt tenni

A fogadásoknál érdekesség, hogy az oldalon akár politikával és/vagy celebritásokkal kapcsolatos eseményekre is lehet pénzt tenni. Az idei köztársasági elnökválasztással kapcsolatban például Sólyom László újraválasztása vagy Schmidt Pál megválasztása esetén a megtett tét kétszeresét kapják vissza a helyesen tippelők. Amennyiben a következő Országgyűlés Fásy Ádomot választaná az ország elnökének, a rá fogadók ötszázszoros pénzt tehetnének zsebre, Kiszel Tünde megválasztása esetén pedig hatalmas összeg, a tét ezerszerese kerülne kifizetésre.

Címkék: