BKV: Vállalkozási szerződés jegykiadó automaták üzemeltetésére

Pénzcentrum2009. október 26. 09:32

Korábbi írásunkkal ellentétben a BKV nem vásárolt új jegykiadó automatákat, hanem vállalkozási szerződést kötött jegykiadó automaták üzemeltetésére.

A BKV ZRT. az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe, a jegykiadó automatákkal kapcsolatban:

"Vállalkozási szerződés jegykiadó automaták üzemeltetésére, a bevétel begyűjtésére feldolgozására és beszolgáltatására, az automaták napi, ünnepnapok és munkaszüneti napok esetében legalább heti háromszori rendszeres ellenőrzésére, a szükséges karbantartásokra és javítások elvégzésére, szükség szerinti áttelepítésére. Az automaták modernizálása keretében azok átépítése (bérletértékesítésre alkalmassá tétele), szolgáltatásaik bővítése (egy részüknek online rendszerben való üzemeltetése, ennek feltételeinek megteremtése, a bankkártyás fizetés lehetővé tétele).

A teljesítés helye: Budapest I-XXIII. kerületben és az agglomerációban: metró állomások, összekötő folyosók, kapcsolódó aluljárók, autóbusz megállók, villamos megállók, hév megállók, trolibusz megállók, MFAV peronok, fogaskerekű megállók.

Budaörs: 40-es autóbusz végállomás. Törökbálint: 72-es autóbusz végállomás. Budakeszi: 22-es autóbusz végállomás. Kerepes kórház."

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A közbeszerzés tárgya a meglévő 264 db jegykiadó automata üzemeltetése és nem újak beszerzése volt.

Címkék: