Bookline: különleges újítás, önálló webshopok

Pénzcentrum2009. július 10. 11:32

2009. július 10-től a magyarországi e-kereskedelem történetében először a Bookline.hu Nyrt. lehetőséget biztosít két érdekeltségi körén kívüli márka - az Ulpius-ház könyvkiadó és a TV2 kereskedelmi tv-csatorna - számára, hogy önálló webshopot hozzon létre a Bookline oldalán.

A webshopok a partner márka arculati elemeit hordozzák, de a háttérben működő informatikai és logisztikai rendszert a Bookline szolgáltatja.

A Bookline új webshopkoncepciója egyrészről lehetőséget teremt jól ismert márkák tulajdonosai számára, hogy kihasználják a Bookline több százezres látogatótáborát, másrészről a webshopok megjelenése egyértelmű forgalomnövelő hatással bír majd a Bookline számára.

Kezdeti lépésként az Ulpius-ház Kiadó és a TV2 számára készültek el a webshopok. Az első partnerek kiválasztását hosszas tárgyalások és mérlegelés előzte meg, a két induló webshopot a jövőben továbbiak követik majd. A Bookline szándéka szerint a webshopok számát kezdetben szeretné egy tucatban limitálni, de már a nyári hónapok során további jelentős márkák megjelenésére lehet számítani.

A webshopok a Bookline webmotorjával, de saját arculattal, saját hírekkel és kirakati hirdetésekkel üzemelnek, az itt történő vásárlások teljes egészében átfutnak a Bookline rendszerén, logisztikáján.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ez az újszerű üzleti konstrukció újabb meghatározó lehetőséget teremthet a Bookline számára a legnagyobb márkákkal való kiemelt együttműködésre, a regisztált felhasználók számának és kereskedelmi forgalmának növelésére.

Címkék: