10 millió tojással készül húsvétra a Tesco

Pénzcentrum2009. március 20. 17:30

Az áruházlánc az ünnepek előtt időszakban kedvező kínálattal és széleskörű akciókkal várja a húsvétra készülő vásárlókat. Az ünnep legfontosabb kellékei, a főtt, füstölt sonka mellett kötözött lapocka és comb, érlelt tarja, csülök és oldalas kerül a polcokra, összesen több mint 1 millió kg.

 Tojásból is több mint 10 millió darab, 6, 10 és 30 darabos kiszerelésben és rendkívül alacsony áron érhetők el országszerte valamennyi áruházban. Mindemellett érdemes figyelni a heti akciókat, hiszen jelentős árengedménnyel kaphatók a többi húsvéti hozzávalók, mint például a csokoládé termékek.

A tavasz közeledtével egyre inkább előtérbe kerülnek a friss gyümölcsök és zöldségek. Több száz tonna olcsó hónapos retek, fejes saláta, csemegehagyma, paprika, paradicsom, uborka várja az áruházba betérőket. Természetesen a friss gyümölcsök kedvelői is csemegézhetnek a széles kínálatból, melyben már a földieper is megtalálható.

A népszerű, saját ruházati márkák, mint az F&F és a Cherokee tavaszi kollekcióinak divatos, ámde kitűnő ár-érték arányt képviselő darabjai is megtalálhatók az áruházlánc kínálatában, így a család összes tagja megtalálhatja a számára legkedvezőbb és leginkább tetsző darabot megfizethető áron.

"A tavasz közeledtét igyekszünk valamennyi termékkategóriánkban érzékeltetni, hozzájárulva ahhoz is, hogy minél változatosabb húsvéti menüvel várhassák vásárlóink a vendégeket, a lehető legkedvezőbb áron" - mondta Hackl Mónika, a Tesco-Global Áruházak Zrt. szóvivője.

Címkék: