M3-as autópálya: Három jelentkező tehet ajánlatot

Pénzcentrum2009. március 17. 13:30

Három konzorcium tehet ajánlatot az M3 gyorsforgalmi út Nyíregyháza - Vásárosnamény (46 km) beruházás megvalósítására. A résztvevők közötti verseny következtében PPP-konstrukcióban, átlátható módon épülhet meg 2011-re az M3-as autópálya következő szakasza is.

A közbeszerzési eljárás a szakasz tervezését, építését, felújítását, üzemeltetését, fenntartását és e tevékenységek finanszírozását magában foglaló koncessziós szerződésre vonatkozik. A koncesszió a Köz- és Magánszféra Partnerség (PPP) keretein belül, rendelkezésre állási díj ellenében, 30 évig tartó időtartamra szól majd.

A részvételi felhívásra beérkezett részvételi jelentkezések értékelését követően három konzorcium tehet ajánlatot, amelyet az érvényes ajánlatokat benyújtó ajánlattevőkkel folytatandó tárgyalások követnek.

Az eredményhirdetés 2009 augusztusában, míg a szerződéskötés 2009 októberében várható.

Az ajánlattételre felhívott konzorciumok a következők:

M3 Kelet Konzorcium

vezetője: Bilfinger Berger Project Investments S.c.a Sicar

tagjai: Allgemeine Baugesellschaft - A. Porr AG

Bereg Autópálya Konzorcium

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

vezetője: A-WAY Infrastrukturprojektentwicklungs-und-betriebs GmbH

tagjai: Colas SA, Intertoll-Europe Tanácsadó Zrt.

EH Magyar Autópálya Konzorcium

vezetője: OBRASCÓN HUARTE LAÍN S.A.;

tagjai: MAHÍD 2000 Magyar Híd-és Szerkezetépítő Zrt., EuroAszfalt Kft., A-HÍD Építő Zrt., Arcadom Zrt.

Címkék: