Az IBM és a Lexmark szolgáltatója a legjobbak között

Pénzcentrum2009. február 27. 16:15

A CB Richard Ellis (CBRE) immár harmadik alkalommal került fel a 100 legjobb Globális Outsourcing Szolgáltató listájára. Az Outsourcing Szakértők Nemzetközi Szervezete (IAOP) által felállított lista a különböző iparágak legjobb erőforrás-kihelyezéssel és tevékenységkiszervezéssel foglalkozó szolgáltatóit ismeri el.

A CB Richard Ellis a vállalati és intézményi szolgáltatóként az ingatlanpiac meghatározó globális szereplője, a Fortune 100-as listáján szereplő vállalatok 88 százalékával áll üzleti kapcsolatban. A CBRE egyedülálló szolgáltatási palettáján a tranzakció- és projektmenedzsment, az ingatlan- és létesítmény-üzemeltetés vagy a fejlesztési szolgáltatás éppúgy szerepel, mint a tőkepiaci megoldások szállítása, a tanácsadás és az ügynökségi szolgáltatások.

"Cégünk vezető outsourcing szolgáltatóként való ismételt elismerése igazolja ügyfeleink belénk vetett bizalmát" - kommentálta a hírt Matthew Pullen, a CBRE európai globális vállalati tanácsadási vezetője. "A kihívásokkal teli üzleti környezetben a cégek újraértékelik ingatlan-üzemeltetéseiket. Outsourcing üzletágunk elmúlt években tapasztalt jelentős növekedése is azt mutatja, hogy egyre több cég gondolja úgy, hogy a CBRE megoldásai találkoznak költségcsökkentési és kimagasló színvonalú szolgáltatások iránti elvárásaikkal."

Michael F. Corbett, az IAOP elnöke hozzátette: "Ma a tevékenységkiszervezést választó vállalatok még alaposabb vizsgálat alá vetik a beszállítóikat, hogy biztosak lehessenek értéknövelt szolgáltatásaik magas minőségében. A 100 Legjobb Globális Outsourcing Szolgáltató listája még értékesebb referencia a legjobb szolgáltatót kereső cégeknek. A CB Richard Ellis sikeresen bizonyította elkötelezettségét az iránt, hogy az outsourcing iparágban betöltött vezető szerepét folyamatosan javítsa."

A Globális Vállalati Tanácsadás csapat is díjat nyert

A CB Richard Ellis globális vállalati szolgáltató csapata a nagy presztízsű "Év Vállalati Ingatlapartnere" díjban is részesült a 13. CoreNet Global UK díjátadó alkalmából. A CBRE az elismerést a Lexmarkkal folytatott négy éves együttműködéséért nyerte el. Az eredetileg az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiót felölelő szerződést tavaly decemberben terjesztették ki, amikor a CBRE-t az Egyesült Államok és Ázsia területére is kiemelt tranzakciós menedzsment partneréül választotta a Lexmark. A globális megállapodás alapján a CBRE 54 országban 180 épület esetében nyújt szolgáltatásokat mintegy 700 ezer négyzetméteren.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A globális vállalati szolgáltató csapat nem véletlenül érdemelte ki a rangos elismerést: 2008-ban olyan cégektől nyert új megbízásokat, mint az Oracle, IBM, Zurich, Software AG és a Lexmark, amely jól szemléleti, hogy a CBRE a multinacionális vállalatok piacvezető, integrált globális outsourcing szolgáltatója.

Címkék: