Ezek a legjobb éttermek most Budapesten: itt a Michelin 2020-as toplistája

Pénzcentrum2020. június 19. 14:03

Nemrég jelent meg a Michelin Guide 2020-as, "Európa legfontosabb városai" című kiadása. Az útmutató 23 ország 39 városát fedi le, és több mint 1850 éttermet ajánl - értesült a Pénzcentrum.

A könyv szerint Budapesten az Onyx megtartotta két csillagát, míg a Bábel, a Borkonyha, a Costes, a Costes Downtown és a Stand továbbra is őrzik egy csillagjukat. A Petrus pedig megtartotta Bib Gourmand minősítését.

A Baraka, Fausto, Fricska, Laurel Budapest, Mák, Nobu Budapest, Olimpia, Szent Andrea, Textúra, Tigris, Alabárdos, Arany Kaviár, Baltazár, Zona és Csalogány 26 pedig "Michelin Plate" jelzéssel szerepelnek a 2020-as kiadványban.

Töltsd le PDF-ben! A teljes 2020-as Michelin-toplista: Michelin csillagos éttermek, Bib Gourmand, illetve Michelin Plate minősítéssel rendelkező helyek 2020-ban.

Gwendal Poullennec, a Michelin Guide nemzetközi igazgatója elmondta: "Az elmúlt három hónap kihívásait követően örülök, hogy a Michelin Guide 2020-as, Európa legfontosabb városai címet viselő kiadványának késleltetett kiadása egybeesik az éttermek fokozatos újbóli megnyitásával Európában."

Címkék:
utazás, michelin-csillag, costes downtown, michelin,