Üzent a leégett Hotel Silvanus igazgatója: ezt tervezik a szállodával, hatalmas a kár

Pénzcentrum2024. március 11. 12:33

Fél éven belül újraindulhat a Hotel Silvanus - jelentette ki a kemma.hu-nak nyilatkozva Pintér Róbert, a hétvégén kiégett szálloda üzemeltetési igazgatója.

Meglepő kijelentést tett Pintér Róbert, a hétvégén leégett Hotel Silvanus üzemeltetési igazgatója a kemma.hu-nak nyilatkozva. Szerinte a szálloda fél éven belül újraindul és addigra már csak egy rossz emlék lesz az, ami most történt. Hozzátette, bizonyos ideig szünetet kell tartaniuk, tehát bezár a hotel, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb újra tudják fogadni a vendégeket.

A földszint bizonyos helyiségeiben már elkezdtek takarítani, de a tető teljes terjedelmében leégett, és a negyedik emelet szobáinak jó része is a lángok martalékává vált a tűzeset során.

Pintér Róbert kifejtette azt is, hogy még szombaton délután minden vendég megkapta a hotelből a személyes tárgyait. "Budapestről sokan megszálltak nálunk a hétvégén. Egyes vendégek úgy döntöttek, hogy a tűz eloltása után inkább saját maga pakol össze és hazamegy" – mondta.

Címkék:
utazás, szálloda, vendéglátás, hotel, szünet, igazgató, szállodaipar, újraindulás, leégett,