Beleállt a reptéri vámvizsgálókba egy magyar nő: nem semmi, mivel vádolják most

Pénzcentrum2024. február 22. 10:30

Szóváltás után szedték ki a magyar nőt a reptéri vámosok, most pedig ő felelhet mindezért.

Becsületsértéssel gyanúsítják azt az utast, akinek még tavaly volt egy komoly konfliktusa a ferihegyi reptéren szolgáló vámvizsgálókkal - erről ír a 24.hu. A lapnak "Ágnes", a szóban forgó magyar hölgy azt mondta, hogy a NAV-osok minősíthetetlen stílusban bántak vele, amikor egy út végén hazajött.

A nő azt állítja, hogy amikro egy nyugat-európia út végén hazaért, a reptéren a vámosok mindenkitől útlevelet vagy személyit kértek, amit ő kifogásolt. Állítása szerint ekkor körbevették, kioktatták, majd egész csomagját tüzetesen átvizsgálták - lekezelő stílusban.

Igen, megkérdeztem, hogy miért a vámosok végzik el az útlevél-ellenőrzést, erre jött az, hogy kiszedtek engem külön, és jól átkutattak, mindezt lekezelő stílusban. Ez felháborított, mert ez hatalmi megfélemlítés. Sokat utazom külföldre, de azt, hogy retorziókat alkalmazzanak egy kritikus megjegyzés, pláne egy kérdés miatt, olyat én még sehol nem tapasztaltam

- mondta a lapnak a nő. Elmondása szerint ezután ki is hallgatták, most pedig becsületsértéssel vádolják. Ügyvédje szerint teljes képtelenség, amit a vámosok csináltak, ráadásul nem először fordul elő, hogy egy eljárást szóvá tevő utast a NAV becsületsértésért jelent fel.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
NAV, magyarország, vám, magyar, magyarok, nemzeti adó és vámhivatal, ferihegy repülőtér,