Fillérekért utazhatsz most télből a nyárba: ide menekülhetnek a hideg elől a magyarok

Pénzcentrum2023. december 1. 18:32

A tél tökéletes alkalom arra, hogy a nyári csúcsszezont elkerülve süttessük a hasunkat egy kellemes tengerparton, vagy éppen egy sivatagi túrán töltsük fel a D-vitamin raktárainkat. A Wizz Air közleményében összegyűjtötte a legjobb téli úticélokat. 

Ciprus tökéletes választás egyéni kalandozáshoz és családi nyaraláshoz egyaránt. A téli szezonban a Wizz Air közvetlen járatainak köszönhetően bárki személyesen is megcsodálhatja a szigetország türkiz tengerpartjait. Lenyűgöző strandjai mellett számos túraösvény, tengeri barlang és történelmi látnivaló is fellelhető.

Télnél jobb időszak nem is létezik egy kiruccanásra Dubaj városába, hiszen decembertől februárig 26°C van a városban, amely bizonyára sokak számára elviselhetőbb a nyári 41 foknál. Akik pedig a strandolás után szeretnének egy kis extra programot, azoknak érdemes meglátogatniuk egyebek mellett a Nagymecsetet és a Királyi Palotát; az extrémebb programok kedvelőinek pedig a sivatagi quad motorozás és a tevegelés lehet csalogató.

Málta az ország, ahol a hó és a fagy teljesen ismeretlen. A szigeten egész évben süt a nap, mediterrán klímája télen is kedvező. Az ország tele van turistalátványossággal, de Valletta főváros az, ahol a kihagyhatatlan látnivalók leginkább koncentrálódnak. A legismertebb nevezetességeken, mint a Caravaggio festményeken vagy a „csendes városon” túl érdemes megtekinteni még Valletta karácsonyi vásárát is.

Úticél Mikor megy gép? Árak
Budapest – Dubaj minden nap 25 190 forinttól
Budapest – Ciprus hétfő, szerda, péntek, vasárnap 9 690 forinttól
Budapest – Málta kedd, csütörtök, szombat 9 690 forinttól
Budapest – Tenerife hétfő, szerda, péntek, vasárnap 23 190 forintól

Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb, mesés természettel és nem evilági hegyeivel várja az odalátogatókat. A spanyolországi sziget a közhiedelemmel ellentétben nagyon is sokszínű: a történelemkedvelők, a tengerparton heverészők, a bulizni vagy túrázni vágyók egyaránt megtalálják a számukra ideális időtöltést, így minden korosztály számára ajánlott.

Címkék:
utazás, Wizz Air, repülő, turizmus, repülés, tengerpart, repülőgép, repülőgéptársaság, téli szünet,