Óriási leállást jelentett be a WizzAir: rengeteg magyar utast érint, erre fel kell készülni

Pénzcentrum2023. július 3. 12:25

Karbantartás lesz a WizzAir online felületein, ezért sem a honlap, sem a mobilapp nem lesz elérhető. Arra kérik az érintett utasokat, hogy lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

A Wizz Air hamarosan karbantartási munkálatokat végez online felületein - közölte a vállalat. Így a légitársaság internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint július 4-én 0 órától reggel 8 óráig nem lesz elérhető.

 A zökkenőmentes utazás érdekében arra kérik az érintett utasokat, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, valamint lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

A Wizz Air ugyancsak felhívja a figyelmet arra, hogy a karbantartás ideje során az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változásokat eszközölni.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai, amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, az utasfelvételi pultoknál szerint július 4-én 0 óra és reggel 8 óra között térítésmentesen kaphatják meg beszállókártyáikat

Címkék:
utazás, nyaralás, Wizz Air, légitársaság, online, leállás, karbantartás, wizzair,