Új filléres járatot vezet be a Wizz Air: már ide is repülhetnek a magyarok fapadossal

Pénzcentrum2023. május 25. 15:47

A Wizz Air elindította első járatát a törökországi Antalyába. Az útvonal, amely a negyedik újonnan induló desztináció idén Magyarországról, közel két hónappal követi az első isztambuli járat felszállását. A jegyvásárlásra a légitársaság weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül van lehetőség.

A légitársaság minden eddiginél kiterjedtebb hálózata idén több mint 60 úti célt kínál a magyarországi utazóknak. Az új járat a légitársaság szélesebb körű útvonalbővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot számos egyéb országgal és várossal. A bővítésnek köszönhetően az utazás sokkal gyorsabbá és megfizethetőbbé válik, ezzel megkönnyítve a népszerű desztináció megközelítését.

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a légitársaság idén nyártól Budapestről indít járatokat a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

„Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Antalyával újabb törökországi útvonal érhető el hálózatunkban. A napi rendszerességű isztambuli járatok után mostantól egy igazi török üdülőparadicsom nyitja meg kapuit a magyarországi közönség számára. Ez is bizonyítja a légitársaság igyekezetét, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az utazás élményét” – mondta Trubek Zsuzsa, a légitársaság szóvivője.

„Nagyon örülünk, hogy legnagyobb partnerünkkel, a Wizz Air-rel újabb légi összeköttetés létesül Törökországba, azon belül is Antalyába, mely gyönyörű tengerpartjáról és lenyűgöző strandjairól is ismert. Törökország továbbra is az egyik legkedveltebb úti cél a magyar utasközönség körében, a Wizz Air járatnyitásával pedig lehetőség nyílik, hogy még többen fedezhessék fel ezt a varázslatos országot.” – nyilatkozta Bogáts Balázs, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az új járat május 24-től repül hétfőn, szerdán és pénteken - a jegyárak 11 990 forinttól kezdődnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Felmérést készít a Pénzcentrum!

Rendszeresen készítünk nagymintás felméréseket a Pénzcentrum oldalán, hogy valós képet kapjunk a magyar emberek mindennapjairól. Most futó turisztikai kérdőívünkben az utazási szokásaikról kérdezzük az olvasóinkat: mennek-e nyaralni idén, ha igen, hová és mennyi pénzt szánnak rá.

De mindezeken felül arra is kíváncsiak vagyunk, hogy vajon megváltoztatta-e szokásaikat a koronavírus világjárvány, illetve mennyiben befolyásolja a rekordmagas infláció? Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki a Pénzcentrum nagy utazási felmérését. Köszönjük!

Címkék:
utazás, nyaralás, Budapest, repülő, légitársaság, törökország, város, wizzair, filléres, járat, repülőjárat, fapados járat,