Filléres repjegyeket szórtak ki a magyarok kedvenc üdülőhelyére: siess, hamar el fogják kapkodni!

Pénzcentrum2023. január 19. 14:01

Akár már 6 ezer forinos repülőjeggyel is eljuthatunk Antalyaba, a magyarok által is nagyon kedvelt üdülőövezetbe, ugyanis a Wizz Air újra repül Magyarországból Törökországba.

A Wizz Air újabb törökországi járatokkal bővíti magyarországi kínálatát. A légitársaság választéka Isztambul és Antalya városaival gazdagodik, utóbbi desztináció nem csupán Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz. Jegyek már kaphatók

Eddig a görög szigetekre volt sok fapados járat, de a török oldalra lényegében csak charterrel lehetett eljutni. Most a jóval olcsóbbá vált török tengerpart is olcsón elérhetővé válik, ez valószínűleg el is szív majd magyar turistákat a görög szigetektől.

Törökország verhetetlen

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének szóvivője szerint 2023 ban is Törökország, Görögország, Horvátország, Olaszország, Spanyolország, Egyiptom, Tunézia lesznek a legnépszerűbb célpontok.

Törökországot a magyaroknak nem kell bemutatni, hiszen rengeteg honfitársunk veszi célba évről évre. De érdemes a nyaralótelepeken kívül is körülnézni hiszen a török városok változatossága sokféle utazótípus számára vonzó lehet. Isztambul mellett Antalya a másik népszerűbb úti cél, amely gyönyörű strandjairól és gazdag történelméről ismert. Kappadókia pedig az egyik legkülönlegesebb táj a világon, a hőlégballonozás iránt érdeklődők paradicsoma.

Címkék:
utazás, nyaralás, Wizz Air, törökország, magyarország, tengerpart, magyar, magyarok, görög, filléres, repjegy,