Drasztikus döntést hozott a Ryanair: számos útciél felé nem indulnak el többé a társaság gépei

Pénzcentrum2022. december 14. 19:17

A Ryanair hivatalos csatornáin közölte, hogy négy romániai regionális repülőtéren mintegy tizenöt járatát meghatározatlan időre törli menetrendjéből. A döntés a nagyváradi, a nagyszebeni, a temesvári és a suceavai légikikötőt is érinti - írja a Boardingpass.ro.  

A Ryanair Nagyszebenből jelenleg négy járatot üzemeltet, ezeket kivétel nélkül mind felfüggeszti 2023. március végén, és öt másik nemzetközi célállomásra (Billund, Bologna, Korfu, Milánó MXP, Liverpool) 2023 nyarán sem indulnak újra a korábban bevezetett, de már leállított járatok.

Suceava hat (Brüsszel, Dublin, Manchester, Milánó, Róma és Treviso) útvonalon üzemeltetett járat nélkül marad jövő tavasszal. Emellett a Suceava–Bécs közötti repülőjárat sem indul újra a következő évben, írja az  Új Magyar Szó .

A Ryanair – amelymárcius 26-tól a Bukarest és Tel-Aviv közötti rendszeres járatait is beszüntenti – a lap érdeklődésére elárulta, hogy döntésüket „a hosszú távú ösztönző lehetőségek hiánya miatt hozták meg az érintett a repülőtereken”.

 

Címkék:
utazás, repülő, ryanair, repülés, románia, repülőjárat,