Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. május 31.)

Pénzcentrum2022. május 31. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2022. május 31.

Névnap

Angéla, Petronella

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 395.42 Ft
CHF: 383.3 Ft
GBP: 463.98 Ft
USD: 367.77 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 8800 Ft
MOL: 2516 Ft
RICHTER: 7200 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.06.01: Éjjel erősen megnövekszik, napközben északnyugat felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Kezdetben többfelé várható eső, zápor, zivatar, a nappali órákban elsősorban a Dunától keletre valószínű szórványosan csapadék. Az északnyugati, nyugati szél sokfelé megélénkül, zivatar környezetében meg is erősödhet. Hajnalban 8, 14, délután 23, 29 fokot mérhetünk.

2022.06.02: Változóan felhős időre lehet számítani hosszabb-rövidebb napsütéssel. Szórványosan valószínű eső, zápor, zivatar. A déli, majd északnyugati szél helyenként megélénkülhet, zivatarban megerősödhet. Hajnalban 9, 16, a délutáni órákban 24, 31 fokot mérhetünk.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A levegőminőség várhatóan továbbra is kedvezően alakul. (2022.05.31. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Térségünk felett hullámzó frontálzóna helyezkedik el, ezért mind a hideg-, mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához. (2022.05.30)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,