Hideggel, havazással búcsúzik a február: március elejlén sem pörög fel a tavasz

Pénzcentrum2022. február 27. 10:27

Vasárnap előfordulhat helyenként kisebb eső, néhol havas eső, a hegyekben esetleg hószállingózás előfordulhat, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet. A hétfő várhatóan csapadékos lesz, hóval és havasesővel is találkozhatunk majd.

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap. A déli órákig a déli, délnyugati megyékben maradhatnak erősebben felhős vidékek, helyenként kisebb eső, néhol havas eső, a hegyekben esetleg hószállingózás előfordulhat, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet - hangzott el az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

A késő délutáni, esti óráktól észak, északkelet felől érkezhetnek kisebb-nagyobb felhőtömbök, amelyekből kialakulhat zápor, hózápor.

Az északi, északkeleti szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +2 fok között várható, ennél hidegebb az északi szélvédett tájakon valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 6 és 11 fok között alakul.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A hétfő várhatóan csapadékos lesz, hóval és havasesővel is találkozhatunk majd.

Keddtől szárazabb és naposabb lesz időjárásunk, de a hőmérséklet még nem vált tavasziasabbra. Hajnalonta többször tapasztalhatunk majd nulla fok alatti értékeket és a napi maximumok sem ugorják át a 7-8 fokot.

Címkék:
havazás, időjárás, hőmérséklet, eső, vasárnap, havaseső, időjárás előrejelzés, hétfő,